Brug dette værktøj til at klare dig igennem gymnasiet

Sidder du fast i en hjemmeaflevering i gymnasiet? Eller mangler du noter til et bestemt emne i samfundsfag? Uanset hvordan din situation er, så kan det være en god ide at få hjælp udefra, så du ikke bliver for frustreret.

Der findes nemlig forskellige online værktøjer, som kan give dig en hjælpende hånd uanset om du er en time fra deadline eller du ønsker at blive ekspert indenfor et bestemt område.

Et af disse sites er inspo.dk. Inspo.dk er en slags database med et kæmpe udvalg af noter, guide og hjælpemidler målrettet til dig som gymnasieelev. Her finder du alt fra en analyse af et dukkehjem til noter i samfundsfag A.

Hvis du f.eks. sidder og skal analysere et H.C Andersen eventyr, så kan det være en rigtig fin hjælp, hvis du kan finde en færdig version af opgaven, og på den måde kan se og få en fornemmelse af, hvordan opgaven skal skrives, hvordan sproget skal være og hvordan opbygningen ser ud.

Alle opgaver på inspo har allerede fået en topkarakter, enten 10 eller 12, hvilken er din sikkerhed for at kvaliteten er i top.

Det er ikke kun opgaver, som man kan finde på inspo, du kan også finde noter til bestemte emner og til fag. Noter kan være rigtig gode at bruge i forbindelse med eksamen, hvis du skal følge op på bestemte emner og huske hvilke begreber og udtryk, der kan være gode at bruge i en mundtlig eksamen.

Noterne kan også bruges til almindelig tavleundervisning. F.eks. så kan det være en smart ide, at have noterne fremme, så du hurtigt kan score nogle billige point, hvis læreren spørger dig om et bestemt emne eller et begreb.

Inspo er desværre ikke gratis, men heldigvis koster det ikke mere end hvad en SU nemt kan betale. Inspo koster mellem 30 – 50 kroner om måneden, og for det medlemskab får du over 20 downloads om måneden og adgang til alle materialerne.

Du skal være velkommen til at finde mere information på inspo.