Rabat til studerende – gode rabataftaler

Der er mange ting at tænke på, når man kommer til en ny by og skal i gang med at studere. Der knyttes nye venskaber, man skal finde et billigt sted at bo, og det er måske første gang man skal prøve at bo hjemmefra. Det er en fantastisk tid, samtidig med at der sker store omvæltninger.

Find-dit-studie.dk har samlet et par gode informationer i denne artikel omkring hvordan man indretter sig en hjemmearbejdsplads, og hvordan man får mest ud af de fordele der er ved at være studerende – i form af rabatter og andet godt.

Mangler du et par gode ideer til at lære dine medstuderende godt at kende, så tjek brætpil hos NordiskSpil.dk. det er en god ide at komme ind på livet af hinanden, da snakken går godt mens man spiller brætspil.

God rabat til studerende
Når du er studerende, er der en række fordele, som det er en god ide at være opmærksom på. I en lang række butikker får du studierabat. Det er helt almindeligt at få op til 10% rabat for studerende på alt fra cafeer og restaurenter til rejser og bøger. Du skal blot huske at spørge ekspedienten eller kundeservice, inden du hiver pungen op af lommen.

En anden fordel som studerende er, at du har en lang sommerferie. Det betyder, at du kan rejse når andre holder fri. De tre uger i højsæsonen (slut Juli – start August) er altid dyre, og i disse uger er det som regel også bedst vejr i Danmark. venter du til midt i August med at bestille din sommerferie, så kan du spare op til 50% på afbudsrejser, og komme afsted for en tusse til mange skønne rejsemål.

Spar penge som studerende
Spar penge som studerende – find gode rabataftaler

Derudover kan du også tilmelde dig rabatklubber for studerende.

Hvordan indretter jeg en god arbejdsplads til studiet?
Når du skal til at studere, er det vigtigt at have en god hjemme arbejdsplads. Studierne kan hurtigt komme til at overtage lejligheden med bøger, kompendier, papirer, printer etc. og det kan være en god ide simpelhen at indrette sig en kontorplads til arbejdet.

Har du en lille studielejlighed kan du fx. bruge et lille hjørne til at lave et hjemmekontor, eller du kan sætte et godt skrivebord op i soveværelset, som kan bruges til studietiden. Der er mange gode ideer til indretning af små lejligheder.

Det vigtigste er at du har en god kontorstol og et godt bord. Det kan være en fordel at investrere i en god kontorstol fra starten, så du ikke ødelægger din ryg. Tænk på at det måske er de næste 5-7 år du skal studere, og vælg med omhu, så du finder en god kontorstol.

Dernæst kan det være en god ide at skaffe sig et hæve sænke bord, som kan give dig muligheden for at så op og arbejde af og til. Det kan være hårdt for ryggen at sidde ned i mange timer om dagen, også selvom du måske har en rigtig god kontorstol. Det bedste er at stå op halvdelen af tiden, så du aflaster ryggen og lænden, og får strukket dig godt ud, så du ikke sidder for længe i samme position, og dermed belaster din krop på en uhensigtsmæssig måde. Mangler du nogle gode møbler kan du også tjekke rabatterne hos SO.dk.

Held og lykke med dit nye studie!
Vi håber du bliver glad for din studietid, og vil ønske dig alt mulig held og lykke med studieårene. Det er en skøn tid, som man skal huske at nyde mens de er der.