Studietid igen studiebolig tips til at spare plads

Snart skal alle nyudklækkede kursister, gymnasieelever etc. ud og finde deres studie. Det er en god tid og en spændende tid, og specielt når man har så gode muligheder som vi har i Danmark, er det spændende at skulle starte med nye venner på nyt studie.

studiestart-web
studiestart-web

Er du i tvivl om hvor du skal studere er der masser af gode resourser du kan trække på. Du skal først og fremmest tænke langsigtet, og snakke med dine venner og din familie om hvad du kan tænke dig på længere sigt. Det er fint at vælge efter hvad der trækker lige nu, men det skulle jo også gerne være et job i den anden ende som du har lyst at arbejde med.

Spar plads i studie boligen
Er du i tvivl om hvordan du skal bo i din nye studieby kan du finde gode råd på denne side, om hvordan man kan bo småt i en mindre lejlighed, uden at mangle noget: Go Downsize – spar plads.

Ellers er der vist bare tilbage at ønske god uddannelsesjagt, og husk at der på alle studier er gode og dygtige studievejledere som kan hjælpe dig med at finde den rette hylde og være behjælpelig med masser af god information om de forskellige retninger og muligheder for hvert eneste studie. De er ofte dem som er bedst klædt på til at hjælpe dig videre når du står og overvejer to eller flere studieretninger, og skal finde ud af hvad der er mest noget for dig.